Goes 0113 75 14 70 info@autoreiniging-zeeland.nl Ma-vr: 08.00 - 17.00
Professionele auto detailing in Zeeland

Professionele auto detailing in Zeeland

Bij Autoreiniging Zeeland kunt u naast stoomreiniging ook terecht voor professionele auto detailing. Het doel van auto detailing is om een autolak met gebruikerssporen en verwering weer te laten glanzen. Daarnaast kunnen eventuele krassen en beschadigingen direct worden aangepakt, waardoor uw auto er na afloop weer als nieuw uitziet.

Uiteraard is het hierbij wel van belang dat het polijsten van uw auto op de juiste manier gebeurd. Wanneer mensen zelf aan de slag gaan met een polijstmachine of de auto brengen bij een hobbyist, zijn de herstelkosten vaak niet te overzien. In de meeste gevallen vallen deze kosten dan ook vele malen hoger uit dan wanneer u uw auto direct bij de specialist had gebracht. 

Zou u uw auto graag zelf gemakkelijk reinigen? Bekijk dan ook eens onze coating opties om uw auto makkelijk tussendoor te kunnen reinigen: auto coating laten aanbrengen.

Hoe polijst je een auto?

Wij krijgen vaak de vraag hoe je een auto het beste kunt polijsten. Het antwoord is vrij gemakkelijk: je kunt een auto pas polijsten wanneer je écht weet wat je doet. Het gaat namelijk verder dan ‘alleen’ de polijstmachine. Wanneer wij uw auto behandelen, maken wij gebruik van meerdere polijstmiddelen, opzetstukken en wax pasta’s. Daarnaast is het belangrijk dat de juiste behandeling voor het juiste probleem wordt gebruikt. Niet elke kras of beschadiging heeft deze werkwijze. Vandaar ons advies: besteed het polijsten van uw auto uit aan een professional.

Hoe polijst je een auto?
Ontdek de dikte van uw autolak

Ontdek de dikte van uw autolak

Tijdens onze lakmeting meten wij de dikte van uw autolak op meer dan 50 verschillende punten. Door deze meting weet u de exacte dikte van de lak over de hele auto. Vermoed u dat uw auto schade heeft gehad? Eventuele voorgaande reparaties kunnen hiermee aan het licht worden gebracht. Na afloop van de meting stellen wij een rapportage voor u op, welke wij als pdf-bestand naar u toesturen. 

Het is van belang dat u de auto volledig gereinigd aanlevert, zodat wij direct aan de slag kunnen. Bent u zelf niet in de gelegenheid om de auto te reinigen? Geen probleem, wanneer u dit aangeeft bij het maken van de afspraak, kunnen wij de reiniging voorafgaand aan de meting met u inplannen. Onze reinigingstarieven vindt u op de tarievenpagina

Kleibehandeling voor uw auto

In de loop der jaren hecht viezigheid zich in de lak van uw auto. Onder andere hars, kleine metaaldeeltjes, pekel, insecten, teer, rubber en asfalt nestelt zich in de lak. Verwen de lak van uw auto met een goede, diepe oppervlakte reiniging, de kleibehandeling.

Door gebruik te maken van detailing klei worden alle opgehoopte vuilresten verwijderd. Hierdoor ontstaat een heldere kleur en een diepe glans. Voorafgaand aan de kleibehandeling. stoomreinigen wij het exterieur van de auto. Na het volledig kleien van de auto, beschermen wij de lak met een duurzame (6-8 maanden) silica wax. Daarnaast voorzien wij alle ruiten gratis van een raamcoating.

Bent u benieuwd naar de tarieven of zou u graag meer weten over deze behandeling? Voor meer informatie kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen.

Kleibehandeling voor uw auto
Auto laten polijsten door een professionalAuto laten polijsten door een professional

Auto laten polijsten door een professional

Naast een volledige reinigingsbehandeling, kunt u bij ons terecht voor het detailen van uw auto. Nadat wij de auto volledig hebben gepolijst, brengen wij nog een beschermlaag aan, zodat u langer kunt genieten van uw glanzende en krasvrije auto. Voordat wij de auto weer aan u overdragen, praten wij u eerst bij over het onderhoud en het wassen van uw voertuig. Ervaar zelf een “zo schoon als nieuwe” auto.

Het onderhouden van een autolak is belangrijk voor de waarde van een auto. Heeft u een klassieker waarvan de lak dof is geworden? Wij beoordelen graag de staat van de lak en adviseren u welke mogelijkheden wij kunnen bieden om de waarde van uw oldtimer te verhogen. Handelt u in sportwagens of collectables? Behaal het hoogste rendement door de auto's in showroom staat aan te bieden. 

Autoreiniging in Zeeland

Vlag-zeeland.jpg

Autoreiniging Zeeland is een professionele auto detailing en reinigingsservice. Wij reinigen op locatie door heel Zeeland. Ons motto?
"Zo schoon als nieuw!"

Onze milieuvriendelijke reinigingsmethodes zijn op vele manieren effectief inzetbaar. Ons huidige klantbestand bestaat uit zowel particuliere als zakelijke klanten.

Openingstijden

Maandag
8:00 - 17:00
Dinsdag
8:00 - 17:00
Woensdag
8:00 - 17:00
Donderdag
8:00 - 17:00
Vrijdag
8:00 - 17:00
Weekend
Gesloten

Contact

Voor meer informatie of een prijsindicatie, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

  • Bel ons: 0113 75 14 70
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Volg ons op Facebook