Goes 0113 75 14 70 info@autoreiniging-zeeland.nl Ma-vr: 08.00 - 17.00
Auto laten reinigen in Zeeland

Auto laten reinigen in Zeeland

Om de keuze voor u te vereenvoudigen, bieden wij een basispakket aan. Hieraan kunt u zelf opties toevoegen, zodat er altijd een pakket is dat bij u past. Voor een overzicht van onze opties en de bijbehorende werkzaamheden, verwijzen wij u naar onze tarievenpagina.

Bij de reiniging van het exterieur reinigen wij uitsluitend de buitenkant van uw auto. Afhankelijk van uw wensen, kunt u zelf een pakket samenstellen, of kiezen uit één van onze voordeelpakketten. Onderstaand vindt u een opsomming van de voornaamste aandachtspunten van onze basisbehandeling.

 • Stoomreinigen volledige exterieur (dak, ramen, logo's, rubbers, naden en kieren)
 • Reinigen van velgen en banden
 • Banden worden voorzien van verzorgende bandenglans
 • Reinigen kunststof delen en voorzien van voedende crème
 • Aanbrengen van beschermende, duurzame silica wax (6-8 maanden)
 • Reinigen en oppoetsen van de ramen

Vlekken uit auto interieur verwijderen

We kennen het allemaal wel. Het morsen van koffie of frisdrank, eten in de auto, vieze kinderstoeltjes, honden in de achterbak. Dit zijn de meest voorkomende redenen voor vlekken en nare geurtjes in uw auto interieur.

Door het auto interieur te reinigen met stoom worden de aanwezige bacteriën en overige vervuiling door ons verwijderd. Autoreiniging Zeeland zorgt voor een passende reinigingsoplossing voor ieder probleem, waardoor uw (lederen) interieur in nieuwstaat wordt afgeleverd. Wij hebben niet voor niets de slogan: zo schoon als nieuw! De werkzaamheden uit het basispakket vindt u in het onderstaande overzicht.

 • Stofzuigen van het interieur
 • Stoomreinigen van het interieur
 • Voedend product aanbrengen op kunststof delen
 • Reinigen en oppoetsen van de ramen
 • Stoomreinigen van de vloermatten
Vlekken uit auto interieur verwijderen
Leer interieur schoonmaken

Leer interieur schoonmaken

Ziet uw lederen interieur er vervuild uit en is het een stuk minder soepel geworden? Door een lederen interieur schoon te maken met leerzeep en stoom kan er dieper en efficiënter worden gereinigd. Hierdoor wordt het leer weer heerlijk soepel en komt de geur van het leer naar boven.

Het reinigen van leer vereist een andere behandeling dan het reinigen van een stoffen interieur. Vandaar dat hier ook andere tarieven aan gekoppeld zijn. Een overzicht van de door ons gehanteerde prijzen, vindt u op de tarievenpagina.

Extreme vervuiling

Is uw auto dusdanig vervuild dat u er niet meer in durft te stappen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wel zouden wij u er graag op wijzen dat extreme vervuiling extra kosten met zich meebrengt. Ook neemt deze klus meer tijd in beslag. Vandaar dat wij het waarderen als u extreme vervuiling van te voren met ons bespreekt en wij hier rekening mee kunnen houden in onze planning.

Extreem vervuilde auto

Autoreiniging in Zeeland

Vlag-zeeland.jpg

Autoreiniging Zeeland is een professionele auto detailing en reinigingsservice. Wij reinigen op locatie door heel Zeeland. Ons motto?
"Zo schoon als nieuw!"

Onze milieuvriendelijke reinigingsmethodes zijn op vele manieren effectief inzetbaar. Ons huidige klantbestand bestaat uit zowel particuliere als zakelijke klanten.

Openingstijden

Maandag
8:00 - 17:00
Dinsdag
8:00 - 17:00
Woensdag
8:00 - 17:00
Donderdag
8:00 - 17:00
Vrijdag
8:00 - 17:00
Weekend
Gesloten

Contact

Voor meer informatie of een prijsindicatie, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 • Bel ons: 0113 75 14 70
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Volg ons op Facebook