Goes 0113 75 14 70 info@autoreiniging-zeeland.nl Ma-vr: 08.00 - 17.00
Caravan reinigen met stoomCaravan reinigen met stoom

Caravan reinigen met stoom

Wat is fijner dan met een geheel schone caravan op vakantie gaan? Of deze juist volledig gereinigd in de stalling te zetten na afloop van het kampeerseizoen? Wanneer u maanden lang niet naar de caravan omkijkt of deze juist wil pakken voor een aantal daagjes weg, is het fijn als u geen omkijken heeft naar de reiniging van deze woning op wielen.

De professionele reiniging door Autoreiniging Zeeland is niet alleen zeer effectief, maar ook nog eens betaalbaar. Doordat wij met stoom reinigen, verwijderen wij alle mogelijk aanwezige bacteriën en nare geurtjes. Dit zorgt voor een geheel frisse en schone leefruimte. Ideaal wanneer u de caravan voor langere tijd wegzet en bacteriën niet de kans wil geven om te kunnen verspreiden. Door de hoge temperaturen is er sprake van een thermische desinfectie. Hierdoor wordt alles hygiënisch schoon en profiteert u langer van een frisse caravan.

Caravan reinigen aan huis

Doordat wij op locatie kunnen werken, zijn wij flexibel in de afspraakmogelijkheden. Staat uw caravan op een camping in of rondom Zeeland? Wij komen graag bij u langs! Daarnaast beschikken wij zelf over vervoer om uw caravan op te halen of terug te brengen. Zo kunt u zich bezighouden met het voorbereiden van uw vakantie, terwijl wij uw caravan volledig onder handen nemen. Brengt u uw caravan liever zelf naar ons toe? Ook dat is mogelijk.

Caravan reinigen aan huis
Interieur caravan stoomreinigen

Interieur caravan stoomreinigen

Ervaar een ‘zo schoon als nieuwe’ caravan! De gehele caravan wordt grondig door ons gestofzuigd en met stoom gereinigd, waarbij er extra aandacht wordt besteed aan de volgende onderdelen.

  • Vloermatten en/of vloerbedekkingen
  • Deursponningen en panelen
  • De kastjes en koelkast van de caravan
  • De aanwezige ramen en dakluiken
  • Lastig bereikbare kieren/hoeken
  • De bekleding van de stoelen/banken wordt diep gereinigd, hiermee worden ook eventuele vlekken verwijderd

Wenst u zowel het exterieur als het interieur van uw caravan te laten reinigen? Het reinigen van een caravan blijft maatwerk. Neem contact met ons op voor een offerte op maat of bekijk onze tarievenlijst voor een prijsindicatie.

Autoreiniging in Zeeland

Vlag-zeeland.jpg

Autoreiniging Zeeland is een professionele auto detailing en reinigingsservice. Wij reinigen op locatie door heel Zeeland. Ons motto?
"Zo schoon als nieuw!"

Onze milieuvriendelijke reinigingsmethodes zijn op vele manieren effectief inzetbaar. Ons huidige klantbestand bestaat uit zowel particuliere als zakelijke klanten.

Openingstijden

Maandag
8:00 - 17:00
Dinsdag
8:00 - 17:00
Woensdag
8:00 - 17:00
Donderdag
8:00 - 17:00
Vrijdag
8:00 - 17:00
Weekend
Gesloten

Contact

Voor meer informatie of een prijsindicatie, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

  • Bel ons: 0113 75 14 70
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Volg ons op Facebook