Goes 0113 75 14 70 info@autoreiniging-zeeland.nl Ma-vr: 08.00 - 17.00
Krassen verwijderen Zeeland

Krassen verwijderen van uw auto

Een auto is en blijft een gebruiksvoorwerp. Waar de een ontzettend zuinig is op zijn vervoersmiddel, ziet de ander het uitsluitend als een object om van A naar B te komen. Toch zit een ongeluk in een klein hoekje en heeft iedere auto minimaal een paar opvallende krasjes in de lak. Deze beschadigingen kunnen door verschillende factoren ontstaan. Was borstels in de auto wasstraat, ‘doe-het-zelf’ wasboxen en het niet goed met de hand wassen van uw auto zijn de meest voorkomende problemen. Heeft u krasjes op uw auto en stoort u zich aan deze beschadigingen?

Auto professioneel laten polijsten

Door uw auto in meerdere stappen te polijsten, kunnen wij veel krassen verwijderen. We polijsten van grof naar fijn. Deze werkwijze zorgt ervoor dat niet alleen oppervlakkige krasjes verwijderd worden, maar dat zelfs de diepere krassen en beschadigingen in de autolak in veel gevallen niet meer zichtbaar zullen zijn.

Het polijsten van een auto is een specialistische aangelegenheid en het is dan ook belangrijk dat dit in één keer op de juiste manier wordt gedaan. Wanneer mensen zonder kennis een (eigen) auto polijsten, zijn de herstelwerkzaamheden vaak vele malen hoger uit dan de kosten wanneer wij het direct voor u hadden gedaan. De professionals van Autoreiniging Zeeland helpen u dan ook graag.

Auto professioneel laten polijstenAuto professioneel laten polijsten
Bescherm uw auto met een autowax

Bescherm uw auto met een autowax

De ‘finishing touch’ van elke polijstbeurt: de waxlaag op uw auto. Deze waxlaag zorgt niet alleen voor een glanzend eindresultaat, maar beschermd daarnaast uw zo goed als nieuwe autolak tegen invloeden van buitenaf. Zo kunt u langer van een schone en krasvrije auto genieten. Uiteraard krijgt u van ons ook een uitleg hoe u uw auto na onze behandeling zelf het beste kunt wassen.

Zou u graag krasjes van uw auto laten verwijderen of heeft u interesse in gemakkelijker onderhoud? Voor een gepaste offerte en auto behandeling op maat, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Autoreiniging in Zeeland

Vlag-zeeland.jpg

Autoreiniging Zeeland is een professionele auto detailing en reinigingsservice. Wij reinigen op locatie door heel Zeeland. Ons motto?
"Zo schoon als nieuw!"

Onze milieuvriendelijke reinigingsmethodes zijn op vele manieren effectief inzetbaar. Ons huidige klantbestand bestaat uit zowel particuliere als zakelijke klanten.

Openingstijden

Maandag
8:00 - 17:00
Dinsdag
8:00 - 17:00
Woensdag
8:00 - 17:00
Donderdag
8:00 - 17:00
Vrijdag
8:00 - 17:00
Weekend
Gesloten

Contact

Voor meer informatie of een prijsindicatie, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

  • Bel ons: 0113 75 14 70
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Volg ons op Facebook