Goes 0113 75 14 70 info@autoreiniging-zeeland.nl Ma-vr: 08.00 - 17.00
Vrachtwagen laten reinigen in Zeeland

Vrachtwagen laten reinigen in Zeeland

Het reinigen van een groot object als een vrachtwagen neemt al snel veel tijd in beslag. Tijd die u of uw personeel vaak beter kan besteden. Laat uw vrachtwagen in Zeeland reinigen door een professional. Bij Autoreiniging Zeeland kunt u uw vrachtwagen(s) laten stoomreinigen, detailen of herstellen (krassen verwijderen). Ook kunnen wij de chromen delen van uw vrachtwagen voor u polijsten, waardoor het zijn natuurlijke glans terugkrijgt. Heeft u meerdere vrachtwagens die u graag frequent door ons zou laten reinigen? Bekijk dan ook eens de pagina over bedrijfsauto’s of neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Cabine reinging voor uw vrachtwagen

De cabine van een vrachtwagen wordt veelal gezien als werkplek, waardoor het reiniging van dit deel van de vrachtwagen dan ook vaak hoog op de lijst staat. Toch raakt deze werkplek logischerwijs snel vervuild, doordat chauffeurs in veel gevallen eten en drinken achter het stuur. Niet alleen de cabine, maar ook het rust- en slaapgedeelte van de vrachtwagen kan vaak een opfrisbeurt gebruiken.

De cabinereiniging bij Autoreiniging Zeeland gaat verder dan een reiniging van de stoelen, het stuur en het dashboard. Ook een dieptereiniging van het matras is mogelijk. Door het gebruik van stoom raakt het matras niet doorweekt en kan het binnen afzienbare tijd weer gebruikt worden. De hoge temperaturen zorgen ervoor dat het matras 100% hygiënisch schoon wordt. Merkt u dat het vrachtwageninterieur vaak aan een opfrisbeurt toe is? Dan biedt onze water- en vuilafstotende coating wellicht uitkomst. Meer informatie over onze coatings vindt u hier: coatings Autoreiniging Zeeland.

Cabine reinging voor uw vrachtwagen

Stickers verwijderen van trailer in Zeeland?

Niets is opvallender dan bedrijfsreclame op een vrachtwagen. De grote, vaak kleurrijke stickers worden zowel op de trailers als de cabines geplakt. Een praktische reclame zolang het kan blijven zitten. Wanneer de stickers van de trailer verwijderd dienen te worden, is het praktische aspect er al gauw vanaf. Vaak breekt de sticker wanneer er een poging wordt gedaan deze los te trekken.

Door de sticker te verwarmen met stoom, komt deze gemakkelijker los. Daarnaast is de kans op krassen vele malen kleiner. Het voordeel? Een schone én stickervrije vrachtwagen. Aangezien geen enkele sticker, trailer of vrachtwagen hetzelfde is, betreft dit maatwerk. Voor een prijsindicatie adviseren wij u dan ook contact met ons op te nemen.

Truck & trailer in showstaat laten reinigen

Bezit u een spectaculaire truck en zou u mee willen strijden op één van de grote truck evenementen zoals Truckstar festival op Assen? Wij hebben ervaring met grote projecten, van een showtruck tot een complete combinatie met trekker. Heeft u een oldtimer truck? Dan vertellen wij u graag hoe wij u kunnen helpen om de lak, maar ook de chrome onderdelen, het interieur maar ook de leren onderdelen te herstellen.

Vraag tijdig een offerte aan omdat een truck reinigen en polijsten een grote klus is. Wij bezitten zelf de materialen om op de juiste hoogte te werken om zo aan elk gedeelte van de truck te kunnen werken.

Autoreiniging in Zeeland

Vlag-zeeland.jpg

Autoreiniging Zeeland is een professionele auto detailing en reinigingsservice. Wij reinigen op locatie door heel Zeeland. Ons motto?
"Zo schoon als nieuw!"

Onze milieuvriendelijke reinigingsmethodes zijn op vele manieren effectief inzetbaar. Ons huidige klantbestand bestaat uit zowel particuliere als zakelijke klanten.

Openingstijden

Maandag
8:00 - 17:00
Dinsdag
8:00 - 17:00
Woensdag
8:00 - 17:00
Donderdag
8:00 - 17:00
Vrijdag
8:00 - 17:00
Weekend
Gesloten

Contact

Voor meer informatie of een prijsindicatie, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

  • Bel ons: 0113 75 14 70
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Volg ons op Facebook