Goes 0113 75 14 70 info@autoreiniging-zeeland.nl Ma-vr: 08.00 - 17.00
Bedrijfswagens laten reinigen

Bedrijfswagens laten reinigen

Als werkgever bent u verantwoordelijk voor een geschikte werkplek voor uw personeel. Een hygiënebeleid is daarbij niet weg te denken. Samen met uw werknemers dient u zorg te dragen voor een schone werkplek. Een vrachtwagen- of taxichauffeur werkt vanuit een rijdend kantoor: zijn voertuig. In de meeste gevallen eten en drinken chauffeurs onder werktijd en dus in het voertuig. Dit leidt al snel tot een minder schone werkomgeving.

Reiniging van een wagenpark uitbesteden

Het reinigen van een wagenpark is een zeer tijdrovende bezigheid. In sommige gevallen betreft dit qua werkuren zelfs een volledige baan. Zeker wanneer de voertuigen door wisselende medewerkers worden gebruikt. Wij nemen deze werkzaamheden graag uit handen, zodat u en uw personeel zich kunnen concentreren op het werk dat echt van belang is.

Reiniging van een wagenpark uitbesteden
Maandelijks meerdere auto’s laten reinigen

Maandelijks meerdere auto’s laten reinigen

Heeft u een terugkerende opdracht voor ons? Wij komen graag bij u langs voor een periodieke reiniging van uw voertuigen. Dit kan zowel wekelijks, maandelijks of met langere tussenpozen. Bij regelmatig terugkerende opdrachten hanteren wij een afwijkend tarief.

Is uw interesse gewekt en bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw wagenpark te laten reinigen? Wij plannen graag een afspraak met u in om de opties door te nemen en een offerte op maat voor u op te stellen. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Autoreiniging in Zeeland

Vlag-zeeland.jpg

Autoreiniging Zeeland is een professionele auto detailing en reinigingsservice. Wij reinigen op locatie door heel Zeeland. Ons motto?
"Zo schoon als nieuw!"

Onze milieuvriendelijke reinigingsmethodes zijn op vele manieren effectief inzetbaar. Ons huidige klantbestand bestaat uit zowel particuliere als zakelijke klanten.

Openingstijden

Maandag
8:00 - 17:00
Dinsdag
8:00 - 17:00
Woensdag
8:00 - 17:00
Donderdag
8:00 - 17:00
Vrijdag
8:00 - 17:00
Weekend
Gesloten

Contact

Voor meer informatie of een prijsindicatie, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

  • Bel ons: 0113 75 14 70
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Volg ons op Facebook