Goes 0113 75 14 70 info@autoreiniging-zeeland.nl Ma-vr: 08.00 - 17.00
Wat is stoomreiniging

Wat is stoomreiniging?

Waar stoomreinigers een aantal jaar terug nog als exclusief werden gezien, is dit apparaat tegenwoordig in de meeste huishoudens wel bekend. Van eenvoudige, kleine reiniger tot de industriële, professionele apparatuur, de meeste mensen hebben er wel eens een voorbij zien komen. En dat is niet zonder reden.

Deze veilige reinigingsmethode is namelijk zeer effectief en breed toepasbaar. Het grootste voordeel van reinigen met stoom? De ontsmettende werking die door de hoge temperaturen ontstaat. Het water wordt verwarmd tot over het kookpunt, waarbij de temperaturen op kunnen lopen tot 175 à 200 graden. Alle mogelijk aanwezige bacteriën worden hierdoor verwijderd, waardoor uw auto weer “zo schoon als nieuw” aan zal voelen.

Waarom stoomreiniging voor uw auto?

Het gebruik van stoom voor het reinigen van uw auto is niet alleen milieuvriendelijk, maar zorgt ook voor het behoud van de lak van uw auto. In tegenstelling tot de meeste wasstraten, krast onze reinigingsmethode niet. Het stoomreinigen van het interieur en exterieur van uw auto is dan ook 100% veilig. Door de hoge druk is het daarnaast een zeer geschikte methode om tussen alle smalle naden en in kleine hoekjes te komen. Hardnekkige vlekken geen kans en ook nare geurtjes verdwijnen .

Het blijft overigens niet alleen bij het reinigen van uw auto. Ook het verbeteren en beschermen van uw auto(lak) is belangrijk en behoort tot de mogelijkheden. Onze verschillende pakketten zijn er voor ieder budget. Van duurzame wax tot glascoating en ook onze voordelige Bio-Coat. Zou u graag genieten van een hygiënisch schoon voertuig? Voor meer informatie en alle mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Waarom stoomreiniging voor uw auto?Waarom stoomreiniging voor uw auto?
 Auto wassen op straat in Zeeland?

Auto wassen op straat in Zeeland?

Het wassen van een auto op de openbare weg is tegenwoordig niet meer overal zomaar toegestaan. In sommige gevallen dient het vervuilde water bijvoorbeeld te worden opgevangen, of mag er geen gebruik worden gemaakt van een verontreinigende shampoo.

Onze manier van reinigen is zeer milieuvriendelijk, waardoor wij op praktisch elke locatie aan de slag kunnen. Zo verbruiken we tot 75% minder water en maken we gebruik van aanvullende reinigingsmiddelen zonder chemische toevoegingen. Onze producten zijn zelfs volledig biologisch afbreekbaar. Autoreiniging Zeeland staat dan ook voor duurzaamheid en ecologisch verantwoord ondernemen. Benieuwd naar onze tarieven?

Autoreiniging in Zeeland

Vlag-zeeland.jpg

Autoreiniging Zeeland is een professionele auto detailing en reinigingsservice. Wij reinigen op locatie door heel Zeeland. Ons motto?
"Zo schoon als nieuw!"

Onze milieuvriendelijke reinigingsmethodes zijn op vele manieren effectief inzetbaar. Ons huidige klantbestand bestaat uit zowel particuliere als zakelijke klanten.

Openingstijden

Maandag
8:00 - 17:00
Dinsdag
8:00 - 17:00
Woensdag
8:00 - 17:00
Donderdag
8:00 - 17:00
Vrijdag
8:00 - 17:00
Weekend
Gesloten

Contact

Voor meer informatie of een prijsindicatie, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

  • Bel ons: 0113 75 14 70
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Volg ons op Facebook